Eyl

Tek Ders sınavına girecek olan öğrencilerimizin aşağıdaki listeden isimlerini kontrol etmeleri ve belirtilen gün ve saatte sınav için hazır bulunmaları gerekmektedir.

Eyl

Sevgili Öğrencilerimiz, 2022/2023 Eğitim Öğretim yılı Eylül Dönemi Sorumluluk Sınavı 12.09.2022 - 23.09.2022 tarihleri ve arasında yapılacaktır.

Öğrenci sınav listesinden adınızı bulup hangi derslerden sınava gireceğinizi öğreniniz.

Sınav zaman listesinden sınavınızın tarihini, zamanını ve sınav salonunu öğreniniz.

Belirtilen zamandan en az 15 dk önce sınav salonunda hazır bulununuz.

Sınava kurşun kalem ve silgi getirmeyi unutmayınız.

Hepinize başarılar dilerim.

9.Sınıfların Dikkatine Meslek Seçimi

May

Mesleki Eğitim Merkezimizde Tüm Nakil ve geçiş iş ve işlemleri MEB ortaöğretim kurumları yönetmeliği 37.maddesine göre 27 Mayıs 2022 tarihinde sona erecektir.

May

14 Mayıs 2022 tarihinde okulumuzda yapılan Usta Öğreticilik Sınavı Sonuçları Ekli Listededir

Sınava girmeyen ve başarısız olan adayların  ileri tarihli sınavlara katılım için yeniden kurumumuza başvurmaları gerekmektedir.

Nis

14.05.2022 Tarihinde saat 10.00 da okulumuzda yapılması planlanan Usta Öğreticilik Sınavı için son başvuru tarihi 09.05.2022 dir.

Bu tarihten sonra yapılan başvurulur bir sonraki sınav döneminde değerlendirilecektir.

Sınava katılmak isteyen adayların gerekli evrakları web sitemizden temin ederek müracaat etmeleri önemle rica olunur

Şbt

06.03.2022 tarihinde yapılan Usta Öğreticilik Sınavı sonuçlanmıştır.

Sınava katılan adaylar belgelerini 10.03.2022 tarihinden itibaren okulumuzdan teslim alabilirler

İlgililere duyurulur.

Şbt

06.03.2022 Tarihinde saat 10.00 da okulumuzda yapılması planlanan Usta Öğreticilik Sınavı için son başvuru tarihi 28.02.2022 dir.

Sınava katılmak isteyen adayların gerekli evrakları web sitemizden temin ederek müracaat etmeleri önemle duyurulur